Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Světlý a slunný RD 3+1,částečně rekonstruovaný dispozičně jako 3+1. Z poloviny podsklepený. Přízemí: 2x hala, koupelna a wc (zvlášť), kuchyně, obývací pokoj, komora (špajz), na patře 2x ložnice, menší komora. Plastová okna, nový nátěr fasády, nová větší část střechy, opravené vnitřní omítky, přístavek - zádveří. Dům je napojen na vodovod, odpad, a el., na hranici pozemku plyn. Energetický štítek z r. 2014 - F. Dům je bez vybavení (kuch. linka, kotel,...). Jedná se o polovinu dvojdomku, slušní a milí sousedé. Výhled z oken do zahrady. Na nemovitosti neváznou právní vady, k dispozici ihned. V plánu dostavba D6, čímž se Bochovu dopravně značně uleví. Bochov nabízí kompletní obč. vybavenost, přímo v ul. MŠ, ve městě je zdravotnické zařízení, ZŠ, pošta, úřad, obchod, restaurace, atd. K. Vary 17km., prodám, na prodej,RD se zahradou, 17 km od KV, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace