Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

RD v Posázaví, Kamenný Přívoz Prodej samostatného rodinného domu 4+1 v obci Kamenný Újezdec, který se nachází 2km od Jílové u Prahy, 14 km od okraje Prahy. Zastavěná plocha je 110m2, plocha pozemku 880m2, užitná plocha cca 300m2. Dům je kompletně podsklepen. Jedná se o stavbu z r. 1992. V 1.PP se nachází garáž, kotelna, dílna a 2 technické místnosti. V 1.NP je koupelna, WC, kuchyň, jídelna a obývací pokoj, ze kterého je možný vstup na terasu. V 2.NP jsou 2 pokoje, každý s vlastní koupelnou, WC a balkónem. Dům je ve velmi klidné – slepé ulici. Vlastní studna, vytápění je ústřední akumulační elektrické ( 3x 500 l nádrž na vodu ), vlastní septik, obecní vodovod je na hranici pozemku, plyn v obci není. Na zahradě je velmi příjemné posezení u krbu a vzrostlé keře. Z obce jezdi MHD do Prahy. Řeka Sázava 300m od domu. Velmi příjemné a klidné bydlení nedaleko Prahy. Ihned k nastěhování. PID č.332 z Budějovické, prodám, na prodej,RD v krásném prostředí Posázaví, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace