Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Představuji prodej rodinného domu v obci Tuchlovice v blízkosti Kladna. Rodinný dům se nachází v klidné ulici, nedaleko centra obce. Součástí rodinného domu je zahrada, navazující na zahrady okolních rodinných domů. Z ulice vcházíme na dvůr, který zároveň odděluje vstup na zahradu a zprava je situován dispozičně dům. V současné době jsou obyvatelné 2 místnosti, z toho jedna místnost ve výborném stavu, druhá užívaná jako dočasná kuchyně - dočasně, koupelna a WC. Vzhledem k nádhernému pozemku zahrady o rozměru více jak 300m2 a velkého prostoru na dvoře se nabízí však varianta přístavby rodinného domu do tvaru L, či přímo navazující přístavba na stávající hlavní část domu, taktéž čelně do ulice, či varianta rozšíření stavby právě do velkého dvora. Právě plocha dvora a nádvoří nabízí po odbourání stávajících kůlen přímé propojení se zahradou a tím další zvětšení plochy nádvoří. Dům je obýván občas přes léto, vzhledem k dlouhodobému pobytu majitele v zahraničí, tomu také odpovídá současný stav a charakter této nemovitosti. Dům však je určen k trvalému bydlení. Dům je postaven z cihel, všechny inženýrské sítě jsou k dispozici a zprovozněny - plyn, kanalizace, vodovod. Tuchlovice jsou vyhledávanou lokalitou pro pohodlnné bydlení v blízkosti pěkné přírody a lesů. V obci je veškerá občanská vybavenost, škola, školka, obchody, hotel, restaurace, bazén. Do Tuchlovic je zavedena pravidelná autobusová městská doprava z Kladna, dále pak pravidelné spoje Praha-Rakovník,Praha-Nové Strašecí zajišťují autobusové spojení s blízkou dostupností Prahy. Do Prahy je velmi dobré spojení po silnici Karlovarské a plánován je sjezd z budované rychlostní silnice Praha - Karlovy Vary. Je třeba počítat a plánovat se stavebními úpravami v objektu, avšak poloha a hlavně možnost přístavby, či přestavby domu k tomuto aktu přímo vybízí. Budoucímu majiteli zaručuje po úpravách a hlavně ve spojení s užitím plochy zahrady a ve spojení vlastní představy a realizace vlastních nápadů překrásné bydlení odlišujících se od satelitních měst, či mohutné jednostranné výstavby RD v okolí Prahy a Kladna. Preferujete- li bydlení dle vlastníchi představ a nápadů v blízkosti a dostupnosti Prahy a Kladna, hledáte-li klidné místo pro své bydlení mimo velkých měst, ale přitom v jejich dostupnosti, chcete -li bydlet v blízkosti lesů a tak významného místa, které naskýtá velmi blízká Lánská rezidence prezidenta, pak je tu opravdu příležitost pro Vás : investujte do této nemovitosti, návratnost vzhledem k této lokalitě je více než zřejmá a jistá. I přesto, že je nutná určitá investice k přístavbě, či úpravám stavebním v tomto RD, pak konečný výsledek dokonalého bydlení zaručuje zhodnocení vložené investice. ......doporučujeme obec: Tuchlovice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 30871, prodám, na prodej,RD v tiché části obce Tuchlovice - okr. Kladno, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace