Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Zlatý Býk Společnost Invest Garant Group a.s. chce splnit vysoké nároky klientů na komfortní a zdravé bydlení v blízkosti světoznámého lázenského města. Chtěli bychom Vám nabídnout exkluzivní možnost bydlení na krásném místě v blízkosti luk a lesů ve vzdálenosti 9 km od lázenského centra Karlových Varů s výhledem na panorama chráněné krajinné oblasti Slavkovský les. Základním řešením projektu je rozdělení na 18 parcel ve výměrách od 850m2 do 1360m2. Nabízíme Vám několik typových domů, které si můžeme již od samého začátku vybavit podle svých nároků. Na finálním řešením pozemku je možná spolupráce s naším zahradním architektem. Domy jsou vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak pro ty sportovně založené, jelikož se ve vzdálenosti do 3 km nacházejí tři golfové hřiště a jeden tenisový klub. CENA JE U KAŽDÉHO BARÁKU RŮZNÁ A TÉŽ I POZEMKU PRO BLIŽŠÍ INFO O CENÁCH NÁS MŮŽETE INFORMOVAT EMAILEM, NEBO TELEFONICKY , prodám, na prodej,Rezidence Zlatý Býk, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace