Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Choceradech v okrese Benešov. Jedná se o dobře udržované stavení sloužící k trvalému bydlení, které se nachází stranou od hlavní silnice v klidné části obce. Dům umožňuje bydlení v pěti místnostech v přízemí, kde je navíc obytná kuchyň, koupelna a toaleta. V podkroví je další pokoj. Celá obytná část je velmi členitá a skýtá dostatek možností pro úpravy dle vlastních představ. Dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva s rozvodem radiátory do jednotlivých místností. Odpady jsou svedeny do žumpy, v obci je již vybudovaná čistička a část kanalizace. Domácnost využívá vodu z vlastní studny. Druhým objektem je stodola, vhodná k rekonstrukci buď na další obytné místnosti (např. malý pension) s využitím půdní vestavby nebo např. k ustájení koní. Za domem je zahrada s garáží. Dále je u domu ještě menší zahrádka s ovocnými stromky a předzahrádka. Obec Chocerady leží v těsné blízkosti dálnice D1, 2 km od sjezdu na 34. km na řece Sázavě, obklopena krásnou přírodou a lesy. Je zde kompletní občanská vybavenost, škola, školka, dopravu obstarává vlak a PID. Z důvodu výborné dostupnosti do Prahy a příznivé ceny koupi VELMI DOPORUČUJI! obec: Chocerady číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 87307, prodám, na prodej,Rodinný dům 5+1 v Choceradech, stodola, zahrada, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace