Rodinný dům Knínice u Boskovic, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme k prodeji novostavbu, velmi pěkného, nízkoenergetického, samostatně stojícího rodinného domu 5+kk s garáží v obci Knínice u Boskovic. Dům je patrový, střecha sedlová. Zastavěná plocha činní 116 m2. Pozemek čtvercového tvaru - plocha 418 m2. Vstup do domu je přes zádveří. V přízemí se nachází technická místnost, kotel, vývody na pračku a vstupem do garáže o velikosti 18m2. Dále je po levé straně šatna a samostatný pokoj. Po pravé straně je koupelna se sprchovým koutem a WC. Z haly je vstup do kuchyně a do obývacího pokoje se vstupem na zahradu. Z haly je schodištěm přístupné druhé patro, kde je prostorná hala se vstupem na terasu 30m2. Dále jsou zde tři samostatné, neprůchozí pokoje. Vedle se nachází koupelna 4m2 s vanou, WC. U domu se nachází garáž. Dům je nachystaný k nastěhování. V domě nutno dokončit kuchyňskou linku. Dům je kompletně zateplený, což výrazně snižuje náklady na vytápění. V obývacím pokoji je nachystaný vývod na kamna. V pokojích je plovoucí podlaha, v chodbě keramická dlažba. Příjezd k domu je po zpevněné komunikaci. Vytápění domu zajišťuje elektrický kotel ( přípojka plynu u domu ) v přízemí je ve všech místnostech podlahové topení, v horním patře radiátory. Další informace v RK. Nutno vidět. Rodinný dům Knínice u Boskovic, prodám, na prodej,Rodinný dům, 5+kk, Knínice u Boskovic, okr. Blansko, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace