Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme Vám k prodeji více generační, řadový rodinný dům, který se nachází v klidné a žádané lokalitě, Praha 8 Čimice. Celková užitná plocha domu je 320 m2 a jsou zde tři samostatné bytové jednotky, které umožňují dům využít nejen k bydlení, ale např. i jako investici s následným pronájmem jednotlivých bytů, nebo zřízení firemního sídla. Dispozice domu: V suterénu je sklep, kotelna, 2x garáž a byt 2+kk. V přízemí se nachází byt 3+1 a v 1. patře byt 5+kk. Dům stojí na pozemku o rozloze 420 m2 a prošel částečnou revitalizací nová střecha, plastová okna. Topení je zajištěno dvěma plynovými kotli, jeden z nich slouží jako záložní. Podlahy jsou plovoucí nebo je použita dlažba. Dům stoji v klidném prostředí v těsném sousedství chráněné krajinné oblasti Drahanské údolí. Je zde dobrá dopravní dostupnost metro Kobylisy cca 4km 10. min. autobusem. Dobrá je i občanská vybavenost v místě je ZŠ, zdravotní středisko, malé nákupní centrum, pošta., prodám, na prodej,Více generační, řadový, rodinný dům se 3 bytovými jednotkami, Praha 8 Čimice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace