Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme velmi pěkný dvougenerační dům v klidné lokalitě Chotějovice, v blízkosti města Bílina.. Dům je částečně podsklepen. V přízemí je byt 3+1 s koupelnou a toaletou, v patře pak samostatný byt 2+kk s vlastním sociálním zázemím. Dům byl v roce 2014 zateplen, byla udělána nová fasáda a střecha . Okna jsou plastová, vytápění - ÚT s plynovým kotlem a v přízemním bytě je krb s rozvodem. Před domem je malá předzahrádka, z boku vjezd do dvora se zámkovou dlažbou a dvougaráží. . Za domem je letní kuchyně, velmi pěkný dřevěný altán s krbem s posezením i v zimě a velká zahrada. .Podlahy jsou dřevěné, PVC a dlažba. Celkově je dům ve výborném technickém stavu. V místě BUS (5 min), vlak (5 min), obchod (5min), restaurace (5min), školka a další. Zastavěná plocha je 411 m2, celková 966 m2. Tel:606099017, 608962421…..RK nevolat, prodám, na prodej,Rodinný dům Chotějovice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace