Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám RD 5+1, v Praze 9-Horních Počernicích.Dům stojí na pozemku o výměře 468m²,zastavěná plocha 142m².Vlastní studna,na zahradě velká pergola s grilem na sele,udírnou a terasou.Dům je z části kamenný a z části cihlový,střecha-tašky KM Beta.K domu byla přistavena garáž o výměře 27m² a vznikla tak na střeše garáže terasa o stejné výměře.Dispoziční řešení domu: Přízemí-zastřešená veranda 9,18m²(podlaha keramická dlažba),zádveří 8,71m² (podlaha keramická dlažba),hala 14,72m² (podlaha mramor),pokoj 23m² s krbovou vložkou. (podlaha plovoucí),kuchyň 18,13m² (podlaha žula) s francouzským oknem a východem na zadní část zahrady,koupelna s WC 8,44m² (podlaha keramická+obklady keramické).Technická místnost 5,81m² (plyn.kotel,boiler,podlaha keramická dlažba).Dřevěné schodiště. 1.patro(podkroví)-chodba 5,98m² (plovoucí podlaha),pokoj 17,4m² se vstupem na terasu 27m² (po celé ploše terasy je podlaha ze žuly),pokoj 17m² (podlaha keramická dlažba),pokoj 26,6m² (plovoucí podlaha ),WC 1,18m². , prodám, na prodej,Rodinný dům Horní Počernice, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace