Rodinný dům Židenice, prodám, na prodej" />
Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji cihlový rodinný dům, který se nachází na velmi klidné ulici Václavkova v Brně - Židenicích. Současná dispozice domu: 1NP - vstupní chodba, prostorná garáž(i pro velký vůz) s elektricky ovládanými vraty, dílna, WC, vstup do sklepa a na zahradu. Schodištěm se dostáváme do 2NP, kde se nachází bytová jednotka - samostatné pokoje ( obývací pokoj s kuchyňským koutem + ložnice s lodžií, ze které je krásný výhled do okolních zahrad), koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC. 3NP - půdní prostory jsou vhodné k vestavbě a je tak možno upravit je dle vlastních požadavků a představ(platný a stavebním úřadem schválený projekt na přestavbu je k dispozici a je zahrnutý v ceně za tuto nemovitost). V přízemí domu je na podlaze položena dlažba, v ostatních místnostech domu je nové kvalitní linoleum, okna domu jsou plastová se žaluziemi značky Deceuninck. Dům prošel téměř kompletní, kvalitně provedenou rekonstrukcí - nové rozvody všech inženýrských sítí, nové omítky, značková kuchyňská linka vč. spotřebičů, nové podlahy atd. Bytová jednotka v 1.patře je po kompletní ukončené rekonstrukci. Veškeré IS - městský vodovod, kanalizace, elektřina, plyn. Vytápění domu a ohřev vody zajišťuje nový plynový kondenzační kotel značky Baxi se zásobníkem. Dům má dva komíny, lze instalovat krbová kamna. K domu náleží dvůr o velikosti cca 20m2 a dále zahrada o výměře cca 100m2. Na zahradě je studna s dostatkem vody. Jedná se o bydlení v klidné bezproblémové lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní dostupností do centra Brna. Dům nabízí možnost klidného rodinného bydlení. Lze financovat hypotékou. V případě rychlého jednání možnost zajímavé slevy z ceny nemovitosti. Více napoví prohlídka. Rodinný dům Židenice, prodám, na prodej,Rodinný dům po rekonstrukci s garáží, Brno Židenice, Václavkova ul., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace