Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej objektu rodinného domu, restaurace a rozestavěného penzionu v obci Brňany okr. Litoměřice. Obec Brňany leží 7km jižně od královského okresního města Litoměřice. Vzdálenost nájezdů na dálnici D8 je 7km. Nabízený objekt se skládá z restaurace s veškerým zázemím (výčep, kuchyňka, sklad a sociální zařízení). Obytnou část v patře tvoří čtyři pokoje, kuchyň, jídelna a sociální zázemí jako v rodinném domě. Dále je zde větší rozestavěná část v přízemí, patře a podkroví. Větší rozestavěná část by měla po dokončení novým majitelem sloužit jako ubytovací zařízení, kulturní zařízení, herna apod. Prostranství v objektu může posloužit k různým účelům (parkoviště, bazén, klidová parková úprava a pod). Je zde také větší bývalá stodola, kde byla započata rekonstrukce. Vedle objektu se nachází nově vybudované dětské hřiště. Blízká řeka Ohře a její ramena nabízejí rybářům pěkné úlovky, rovinatý terén cyklistům a turistům řadu zážitků a dostupných kulturních památek. Pro podnikatele či organizaci s vizí, mohu objekt jen doporučit. Vážnému zájemci rád podám podrobnější informace. obec: Brňany číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269609, prodám, na prodej,Rozestavěný RD 4+1 + komerční prostory v Brňanech, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace