Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodej nedokončené novostavby 7+1 RD v centrální části obce Všestary (7 km od HK směr Jičín). V těsné blízkosti ZŠ, MŠ, bazén, obchod, archeopark... Půdorysnými rozměry 16x15 m. Zastavěná plocha 206 m, plocha zahrady 987 m. 1 NP: garáž pro 2os.auta, technická místnost, chodba, pokoj s vlastí sprchou, kuchyň, obývák, koupelna,wc. 2 NP se nachází chodba, koupelna, wc a 5 pokojů. Dále prostorná půda, nekrytá venkovní terasa. V objektu je hotové podlahové topení, rozvody vody, odpady, rozvody UT, rozvody nn (příprava i pro inteligentní domácnost). V 1 NP zhotoveny rozvody pro plánovanou rekuperaci. Vytápění je plánované kondenzačním plynovým kotlem či krbovými kamny s teplovodní vložkou. Kanalizační p. lze napojit na domácí ČOV či na veřejnou kanalizaci. Krytina Bramac, dřevěná Euro okna a dveře, el. vrata Rollo, anhydridová podlaha v 1 i 2 NP, hotové štukové omítky. Podmínkou je převzetí hypotéky ve výši cca 1,6 mil. Kč. Více foto na vyžádání. Prohlídky po domluvě o víkendu. RK nevolat., prodám, na prodej,Rozestavěný RD Všestary u HK , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace