Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme Vám k prodeji rozsáhlý statek s velikým pozemkem v těsné blízkosti Svitav vhodný jako rodinné sídlo spojené s možností chovu zvířat a zemědělstvím nebo i jako sídlo firmy se zázemím. Pozemek má výměru 5000 m2. V domě je v přízemí byt o velikosti 3+1 k okamžitému bydlení. Vedle výminek o velikosti 2+1, kde jsou v jedné z místností krásná stará kachlová kamna. Po celém domu půda s možností vestaveb. Sítě: k hranici pozemku je přiveden plyn, obecní vodovod, plánovaná kanalizace, elektřina 230/400V, ohřev vody el. bojlerem, topení tuhá paliva (popř. i k ohřevu vody – kombi kotel). Na pozemku stodola, chlévy s klenbami, 2x studna. V obci nalezneme obchod s potravinami, základní a mateřskou školu, vlakovou stanici, záchrannou stanici volně žijících zvířat a také koňskou jízdárnu. Nemovitost není zatížena žádným věcným břemenem ani zástavou a je tedy ihned financovatelná všemi typy úvěrů. DOPORUČUJEME!, prodám, na prodej,Statek s rozsáhlým pozemkem u Svitav, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace