Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Větší dům, který lze užívat i jako dvougenerační. Dům leží na okraji klidné obce Chroustkov, 13km od Kutné Hory. V domě se nachází šest místností, dvě kuchyně, z toho jedna má krásné funkční kachlové kamna. Dvě koupelny a dvě toalety. Dům je možno jednoduchým zazděním dveří předělat na dvougenerační bydlení. Okna v domě jsou plastová, podlahy parkety, dlažba s podlahovým topením. Po celém domě rozvod topení v mědi, radiátory a kotel na tuhá paliva. Další možností vytápění jsou kachlová kamna a krb v druhé polovině domu. Většina místností je v přízemí, pouze dvě jsou v patře, proto je možné ze zbývající půdy zhotovit další čtyři pěkné místnosti. Střecha v dobrém stavu ( tašky ). Dva komíny v každé polovině jeden. Na pozemku o rozloze 2.500 m2 se nachází hospodářská budova, o rozměru cca 7x25m, kde je garáž a zvlášť kotce pro chov zvířat. RK nevolat., prodám, na prodej,Velký RD blízko Kutné Hory, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace