Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Energeticky velmi úsporný rodinný dům pro početnou rodinu s bytovou jednotkou 3+kk v přízemí a dalšími sedmi pokoji v 1.patře, vždy s vlastním sociálním zařízením ve Světlé na úpatí Kozákova. K domu patří terasa, samostatně stojící finská sauna, velká dvougaráž s dílnou a také velká zahrada. V přízemí nemovitosti je velká společná jídelna a kuchyně, pracovna a také atraktivně řešený byt 3+kk s dětským pokojem, ložnicí a velkým mezonetovým obývacím pokojem, v jehož rohu je netradičně umístěná rohová vana. Budova je diky 10 cm zateplení a použitým technologiím energeticky velmi úsporná. Jako hlavní zdroj vytápění je v zimě využíván kotel Atmos na dřevoplyn (32kW). Doplňkově je možno využívat tepelné čerpadlo (12kW) a k tomu je navíc připojen solární ohřev teplé vody. Všechny tyto zdroje ohřívají teplou vodu současně do dvou 1000lt akumulačních nádob a do ústředního topení. Do domu je sice zaveden veřejný vodovod, ale objekt je napojen na dvě vlastní vrtané studny, z nichž v roce 2019 nově vrtaná a 70m hluboká studna dává dostatek velmi kvalitní pitné vody pro celý dům. Kanalizace je svedena do 3komorového septiku s velkou dočišťovací tříkomorovou nádobou a vsakováním. Parkování na uzavřeném parkovišti přímo u objektu. Celkově je objekt v perfektním stavebně technickém stavu a nevyžaduje téměř jakékoliv další investice. Dům lze vzhledem k jeho velikosti využít i jako vícegenerační. Součástí pozemku je navazující menší stavební parcela, na které je možná výstavba dalšího rodinného domku nebo rekreačního objektu. V blízkosti nemovitosti se nachází kozákovská sjezdovka. Dobrá dopravní dostupnost do Turnova, Semil. obec: Slaná číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 269733, prodám, na prodej,Velký rodinný dům v Českém ráji , prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace