Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Zahájena výstavba 17 rodinných domů MORAVANY U BRNA V současné době je zahájena výstavba 8 RD z toho: – 4× RD s celkovou užitnou plochou 120m2 – 4× RD s užitnou plochou cca 146m2. Na větších pozemcích lze postavit domy dle požadavků klienta. RACIO 355 –RD 4+kk – užitná plocha 120 m2 Jedná se o ekonomický dům menší velikostní kategorie, dvoupodlažní s půdní vestavbou vyhovující vícečlenné rodině. Dům není podsklepen, obytný prostor je propojen se zahradou, noční klidová část je umístěna v podkroví. Součástí domu je garáž. Přízemí – užitková plocha 56,9m2. Poschodí – 63,1m2. RACIO 360 - RD 4+kk – užitná plocha 146 m2 Dům střední velikostní kategorie s obytným podkrovím, dům vyhovuje pro bydlení až šestičlenné rodiny. Pracovní a klidová část domu jsou odděleny, přízemní obytná část umožňuje dobré propojení interiéru se zahradou. Součástí domu je garáž, dům není podsklepen. Přízemí – užitková plocha 74,2m2. Poschodí – 71,8m2., prodám, na prodej,VÝSTAVBA RODINNÝCH DOMŮ MORAVANY U BRNA, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace