Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nově zrekonstruovaná bývalá zemědělská usedlost o celkové výměře 3.218 m2. Objekt je postaven do tvaru U o zast. ploše 593 m2 , s uzavřeným dvorem, saunou, venkovním bazénem, vinárnou a společenskou místností s krbem. Součástí je i malý rybníček.V obytné části pak je v přízemí byt se 3 ložnicemi, obývákem, kuchyní a jídelnou, dále koupelna s WC a úklidová místnost. V podkroví pak ložnice, pracovna, šatna, sprcha a WC . Před domem je zahrada o vým. 695 m2 s altánem a fontánkou, za domem okrasná zahrada o výměře 1.930 m2 s bazénem (s UV lampou, čističkou, solárním ohřevem) a několika kamennými fontánami, skýtá nádherný pohled do okolní přírody a na Novohradské hory. Uzavřený dvůr i zahrada zajišťuje naprosté soukromí pro náročného klienta. Nemovitost byla v průběhu 5 let kompletně zrekonstruovaná (střechy, okna, fasáda, nádvoří,venkovní i vnitřní instalace, topení, podlahy), chlévy byly přestavěny na vinárnu, ve stodole je velká společenská místnost s výčepním pultem a krbem, dále pak sauna, dílna a sklad dřeva. Dům je napojen na obecní vodu i kanalizaci ( voda ze studny je rozvedena do fontán a koupelen, slouží rovněž jako zdroj pro bazén), vytápění celého domu je krbem na dřevo s výměníkem, nebo elektrokotlem ( jistič 25 A). Zaveden internet. Usedlost se prodává se s veškerým vybavením, jako s.r.o, jehož jediným aktivem je předmětná nemovitost. Vše je bez dluhů a jakékoli zástavy., prodám, na prodej,Zrekonstruovaná zem. usedlost s uzavřeným dvorem, zajišťující úplné soukromí., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace