Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Tento statok na obrázku vyzerá síce velmi pekne,no pre žiadneho záujemcu nie je dostupný.Majitelia tejto nemovitosti su VELKÝ INTELIGENTNÝ PODVODNÍCI!!!Preto si davajte na nich velký pozor.Už okradli a vyhnali na ulicu 3 záujemcov ,čo boli pred nami a mali o tento statok záujem.Nás okradli o kopec penazí a chceli nás okradnut aj o vlastný barák,no naštastie sme na to prišli včas a neskončili sme na ulici ako tý ludia pred nami.MALI SME ŠTASTIE V NEŠTASTÍ.Hlavným podvodníkom je VILÉM DVORSKÝ a jeho spolupodvodník je KAREL HUBAČ,spolupracuju aj s realitkou.Preto vám radíme ruky preč od tohoto statku ,lebo skončíte na ulici.Povedzte o tomto inzeráte každemu,aby nedopadli zle!!!, prodám, na prodej,POZOR!!! NENALEDTE PODVODNÍKOM !!, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace