Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme ke koupi zemědělskou farmu o 159 ha v obci Svojšice, okres Kolín, 50 km východně od Hlavního města Prahy. Farma je vhodná jak k zemědělskému podnikání, tak například k vybudování golfového hřiště, obory s poplatkovým odlovem, dalšího rybníka, k agroturistice, chovu koní, či k libovolné kombinaci obdobných podnikatelských záměrů. Farma sestává z pozemků o celkové výměře cca. 159 ha - tedy 1.590.000 m2, z toho je 104,8 ha orné půdy, 30,4 ha lesa, 7,1 ha rybníku, 4,7 ha ostatní plochy, 4,7 ha trvalého travního porostu, 2,7 ha zastavěné plochy a nádvoří, 0,1 ha ovocného sadu a 0,3 ha zahrad. Orná půda je řepařského typu, lesy jsou smíšené a listnaté - převážně bukové, dále 50 ha zemědělských pozemků v nájmu a dalších 100 ha do nájmu, či k jednání o odkupu. K farmě patří četné budovy obytné i užitkové - konkrétně centrální administrativní objekt, chlévy s kapacitou cca. 94 kusů hovězího dobytka, komplex tří velkoobjemových stodol, budova bývalé sýpky, obilné silo, sladovna, ocelokolny, panelový dům s byty a dvě vily. Obecně se jedná o zemědělskou oblast s výrazným podílem orné půdy s vysokými výnosy nad obecným průměrem Čech i Moravy. Hlavní plodiny cukrovka, ječmen, pšenice, žito. Co se týče předmětné farmy, tato byla historicky jedním z velkých prosperujících velkostatků v dané oblasti. Velkostatek byl součástí zámeckého panství, přičemž zemědělský dvůr byl poté prodán samostatně ve prospěch dnešních vlastníků. Výhodou této nabídky je zejména umístění nemovitostí v dostupnosti Hlavního města Prahy a s tím i související možnosti využití k různorodým funkčním podnikatelským záměrům. Navíc se jedná o komplex rozsáhlých pozemků a staveb, které mohou být do budoucna pro nového majitele zajímavou investicí. Tato nabídka je určena jen vážným zájemcům. obec: Svojšice číslo objektu (uvádějte při komunikaci): 183731, prodám, na prodej,Prodej farmy o 159 ha v obci Svojšice, okres Kolín, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace