Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy
DOPORUČUJEME
Dovolujeme si Vám nabídnout útulný byt ve výstavbě. Byt se nachází ve 3. patře novostavby v klidné části obce Městec Králové. Součástí bude sanitární vybavení a kuchyňský kout. Dispoziční členění je: předsíň, kuchyň s obývacím pokojem, ložnice, koupelna a WC. Součástí je i menší balkón.
Velikost bytu je 41 m2, plocha balkóńu je 3 m2. Stavba domu je cihlová. Podlahy- laminát.
V Městci Králové se nachází veškerá občanská vybavenost, fotbalové hřistě, několik dětských hřist, tenisový kurt, koupaliště, pizzerie, bowling.
Dostupnost do Prahy je 60 km, Poděbrad 17 km, Kolína 26 km, Clumce n. Cidlinou 15 km. Ve městě je zajištěna i autobusová a vlaková doprava.
Číslo inzerátu  |  356099
Vloženo  |  05. 01. 2011
Změněno  |  05. 01. 2011
Stav  |  nový
Druh  |  nabídka
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Nymburk
Zvýrazněn do  |  nezvýrazněn
Topován do  |  netopován
Poslední topování  |  netopován
Zvýhodnit inzerát >> Přidat do výběru >> Zrušit inzerát >> Archiv podobných inzerátů >>

Cena: 1 225 700 ,-Kč

Obrázky k inzerátu Nový byt v novostavbě

Nový byt v novostavbě - Kontaktní údaje

Jméno a příjmení  |  Iveta Zdenkova
Ulice  |  ul. Míru 223
Město  |  Městec Králové
Kraj  |  Středočeský
Okres  |  Nymburk
Telefon  |  +420 739 496 353
Email  |   Zjistit Email >>


Hodnocení uživatele  |  0 pozitivní / 0 záporné  
přejít na hodnocení >>
další inzeráty od inzerenta >>

Nový byt v novostavbě - Kontaktní formulář

Odesíláte své kontakty a požadavky inzerujícímu.
Text
Váš telefon  
Váš e-mail
Nevyplňovat:


Nejnovější inzeráty inzerce zdarma

Pronájem byt 2+kk Koryčany
Pronajmeme byt v osobním vlastnictví o velikosti 2+kk, Koryčany, okr. Kroměříž. Jedná se o pěkný cihlový byt v přízemí o výměře 58 m2 + venkovní terasa 17 m2. Byt je samostatný s vlastním vchodem ze zahrádky. Byt je částečně zařízený - 2 šatní skříně a stěna. Není tam lednice, manželská postel a ani sedačka (viz. foto, kde ještě uvedený nábytek je). V kuchyni sporák, kuchyňská linka. Koupelna se sprchovým koutem. Police. Byt je v dobrém stavu. Ihned volný. Občanská a sociální vybavenost v místě. Spojení autobus. Oblast Chřibů. Nádherné, čisté, tiché a zdravé prostředí. V okolí lesy. Možnost pronájmu pro děti a zvířata. PENB G. CENA: 14.500 Kč měsíčně včetně záloh na energie (9.500 Kč měsíčně nájem + 5.000 Kč měsíčně zálohy na energie) + provize RK. Vratná kauce 20.000 Kč.
Byty 14 500,-
rychlá nebankovní půjčka do 24 hodi
Půjčky a okamžité financování Nabízíme 100% důvěrné služby, abychom uspokojili všechny vaše finanční potřeby. Jednoduchá a rychlá řešení pro získání profesionální osobní půjčky s úrokovou sazbou 4 % a dobou splácení 12 až 360 měsíců. Odešlete svůj požadavek a získejte okamžitou odpověď. Částka mezi 50 000 Kč a 1 000 000 Kč. Obdržíte jej maximálně do 24 hodin. E-mail:
Byty 60 000,-
Pronájem byt 1+kk Brno -Bosonohy
Pronajmeme byt o velikosti 1+kk v RD, Bosonohy, ulice Pražská, Brno, okr. Brno - město. Jedná se o byt v přízemí domu. Otočený do dvora, klidné prostředí a žádný ruch z ulice. Byt je se samostatným vstupem přes společné prostory domu v přízemí. Rozloha bytu je asi 23 m2. Byt je zařízený, jedna postel, skříň, stolek a dvě židle, kuchyňská linka, předsíňka a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC dohromady. Pračka je k užívání ve společných prostorách domu. K dispozici posezení na dvoře. Určeno pro jednu osobu nejlépe bez zvířat. Dům i byt je ve výborném stavu. K dispozici od července 2024. Občanská a sociální vybavenost v místě. Spojení MHD a autobus. CENA celkem nájem včetně energií: 13.000 Kč měsíčně (jedná se o paušál, dále se nevyúčtovává) + provize RK. Vratná kauce 13.000 Kč.
Byty 13 000,-
Pronájem byt 4+kk Sklené, Svitavy
Pronajmeme byt o velikosti 4+kk, Sklené, okr. Svitavy, Pardubický kraj. Jedná se o byt v RD po rekonstrukci v dobrém stavu. Umístěn v přízemí. Samostatný vchod i vstup. RD je bez majitele. V domě jsou ještě další tři pronajaté byty. Byt je s bezbariérovým přístupem. Byt je se společným sklepem a parkovacím místem pro 1 auto nebo zde může být posezení. Zařízený nebo může být zařízen jen částečně nebo vůbec (dohoda). Celková plocha bytu asi 80 m2. Dispozice: předsíň, velká koupelna se záchodem, sprchou a umyvadlem a pračkou, velká obytná kuchyně zařízená komplet i se sedačkou, křeslem, kuchyňskou linkou, sporák, lednice, stůl a židle. Vstup do samostatné a neprůchozí větší vybavené ložnice a z obytné kuchyně samostatný vstup do dvou malých pokojíků, ty jsou průchozí, první pokoj je bez postele jenom se skříní a s psacím stolkem, druhý pokoj dvě postele a policová skříň, mezi těmito dvěma pokojíky nejsou dveře, dveře jsou jen při vstupu do obou pokojíčků, pokojíky asi 6 - 8 m2. více v rk
Byty 15 000,-
Prodej bytu 3+1 Ledeč nad SázavouCe
PRODEJ BYTU 3+1 Marie Majerové č.p 667, Ledeč nad Sázavou, okres Havlíčkův Brod CENA 2 650 000 Kč Prodej bytu 3+1. Tato jednotka skládající se z 3x pokoj +kuchyň o velikosti 55m2,s příslušenstvím(balkon) a vybavením celkem 55m2,jak je specifikováno na evid. Listu. Byt se nachází ve 4.patře ze 6pater,jihozápadní strana s výhledem na Ledeč ,kuchyň na sever.V domě je nový výtah,k bytu je sklep ,kočárkárna ,sušárna k dispozici. Dobrá dopravní dostupnost:D1 exit 66 cca 15KM celkem Praha do 1hodiny cesty. V Ledči je veškerá občanská vybavenost: městský úřad, pošta, MŠ, ZŠ, ZUŠ, gymnázium s vyšší odbornou školou, policie i jednotka profesionálních hasičů, poliklinika, několik prodejen potravin (mezi nimi je Billa a Penny), vinotéka, množství menších obchodů a služeb, restaurace, bary, pekárna. Ledeč má asi 5000 obyvatel.Náklady na služby jsou cca 4000KČ. Byt je k prodeji ihned a volný od ,1.06.2024. RK Nevolat
Byty 2 650 000,-
Pronájem byt 3+kk Radiměř, Svitavy
Pronajmeme byt 3+kk v rodinném domě, Radiměř, okr. Svitavy, kraj Pardubický. Cihlový byt, v úrovni přízemí z jedné strany, v úrovni druhého patra ze strany druhé, v domě umístěném ve stráni. Vchod z úrovně přízemí. Celková plocha bytu 75 m2, cihlový, ve výborném stavu po rekonstrukci. Vlastní vchod. Byt je částečně zařízený s možností dohody o úplném dovybavení nebo může být nevybaven. Dispozičně je rozdělen na obývací pokoj s kuchyňskou linkou, dvě samostatné ložnice se samostatným vstupem (neprůchozí), koupelnu se sprchovým koutem a WC dohromady a umyvadlem. Sklep společný. Vytápění je řešeno podlahovým topením. Celý dům je vytápěn tepelným čerpadlem. V domě je zařízeno internetové připojení. Zvíře dohodou. Byt je volný ihned. Občanská a sociální vybavenost v místě. Spojení autobus. V tichém a klidném prostředí. Vůkol lesy. Vysočina. Krása. CENA: 16.000 Kč měsíčně celkem včetně energií (z toho nájemné 11.500 Kč a energie 4.500 Kč, které se dále ale nevyúčtovávají) + provize RK.
Byty 16 000,-
rychlá nebankovní půjčka do 24 hodi
Půjčky a okamžité financování Nabízíme 100% důvěrné služby, abychom uspokojili všechny vaše finanční potřeby. Jednoduchá a rychlá řešení pro získání profesionální osobní půjčky s úrokovou sazbou 4 % a dobou splácení 12 až 360 měsíců. Odešlete svůj požadavek a získejte okamžitou odpověď. Částka mezi 50 000 Kč a 1 000 000 Kč. Obdržíte jej maximálně do 24 hodin. E-mail:
Byty 60 000,-
rychlé schválení soukromé půjčky za
Půjčky a okamžité financování Nabízíme 100% důvěrné služby, abychom uspokojili všechny vaše finanční potřeby. Jednoduchá a rychlá řešení pro získání profesionální osobní půjčky s úrokovou sazbou 2 % a dobou splácení 12 až 360 měsíců. Odešlete svůj požadavek a získejte okamžitou odpověď. Částka mezi 50 000 Kč a 1 000 000 Kč. Obdržíte jej maximálně do 24 hodin. E-mailem:
Byty 60 000,-


<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Dovolujeme si Vám nabídnout útulný byt ve výstavbě. Byt se nachází ve 3. patře novostavby v klidné části obce Městec Králové. Součástí bude sanitární vybavení a kuchyňský kout. Dispoziční členění je: předsíň, kuchyň s obývacím pokojem, ložnice, koupelna a WC. Součástí je i menší balkón. Velikost bytu je 41 m2, plocha balkóńu je 3 m2. Stavba domu je cihlová. Podlahy- laminát. V Městci Králové se nachází veškerá občanská vybavenost, fotbalové hřistě, několik dětských hřist, tenisový kurt, koupaliště, pizzerie, bowling. Dostupnost do Prahy je 60 km, Poděbrad 17 km, Kolína 26 km, Clumce n. Cidlinou 15 km. Ve městě je zajištěna i autobusová a vlaková doprava., prodám, na prodej,Nový byt v novostavbě, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace